Zo ziet Xess Xava er nu uit

Zo ziet Xess Xava er nu uit. Inmiddels is het zoontje van Yolanthe en Wesley ruim 2 maanden oud. Maar toch weten ze hem...

Lees ook

Zo ziet Xess Xava er nu uit. Inmiddels is het zoontje van Yolanthe en Wesley ruim 2 maanden oud. Maar toch weten ze hem nog aardig verstopt te houden, tot dit weekend.

Eerst deelde het nichtje van Yolanthe het geboortekaartje van Xess op Instagram. Adorable! Het kleine ventje met een grote blauwe strik. Een perfect kerstcadeau voor de fans.

Sweetie pie #xessxava #newborn #sweetie #darling #prettyboy

Een foto die is geplaatst door Mariska Virginia van Kasbergen (@mariskavirginiavankasbergen) op

Merry X(ess)-Mas

Dit jaar vierden Wes en Yo kerst in hun woonplaats Istanboel. Eindelijk deelde ze kiekjes van Xess. En direct ook fantastische foto’s. Profvoetballer Wesley heeft zich op tweede kerstdag hetzelfde gekleed als zijn zoontje, beide strak in pak. Sweet! “Ik ben de gelukkigste man op aarde. Ik ben zo dankbaar. Mijn lieve zoon Xess Xava en ik wensen je mooie feestdagen toe en een gelukkig, gezond en liefdevol nieuw jaar!” Hij heeft al precies hetzelfde kapsel als papa Wes.

Muts en mini-muts

Op het andere kiekje wat Wesley deelt, knuffelt Yo haar zoontje. Beide dragen een rode kerstmuts. “De liefde van mijn leven”, schrijft de trotse papa bij de foto.

Love of my life ?? @yolanthecabau and Xess Xava

Een foto die is geplaatst door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Laatste nieuws

Zie ook