Hoe kerst wil je de Queen hebben?

Hoe kerst wil je de Queen hebben? Hare Majesteit rukte uit in kerstrood voor de traditionele kerstdienst op Sandringham,...

Lees ook

Hoe kerst wil je de Queen hebben? Hare Majesteit rukte uit in kerstrood voor de traditionele kerstdienst op Sandringham, in een mantel met een fors Dom Bontje gehalte. En ze mocht dan arriveren in een Bentley, ze was niet te koninklijk om haar eigen paraplu te dragen, tijdens een vertrouwde Engelse regenbui. De Windsors waren vrijwel allemaal aanwezig bij de mis, maar hadden door de regen niet zoveel zin om nog even een rondje te doen langs de ongeveer duizend wachtende fans die zich bij de kerk hadden verzameld om het gezelschap prettige feestdagen te wensen. Gunstige uitzondering: prins Harry, die in de regen kerststukjes aannam en even aandacht had voor een dame in een rolstoel. En wij maar denken dat hij echt niet nóg leuker zou kunnen worden.

Kate in stemmig kerstgroen

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Hertogin Kate en prins William hadden George (2) en Charlotte (7 maanden) thuisgelaten. Na de dienst ging het grootste deel van het gezelschap voor een kerstlunch mee met de Queen, Kate en William keerden terug naar hun eigen huis Anmer Hall, waar ze de kerst verder met de Middletons doorbrengen.

Op naar de royal kerstlunch

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Gravin Sophie van Wessex en dochter lady Louise waren van de partij. De koningin is dol op Sophie, ze reed zelfs met haar in de Bentley mee. Achter het moeder-dochter duo zie je de Yorkies, prinses Beatrice en prinses Eugenie.

 Maak kennis met James van Wessex

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

De jongste aanwezige was James (8), burggraaf Severn en zoon van gravin Sophie en prins Edward, de jongste zoon van de Queen.

Hurray voor prins Harry!

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Prins Harry is met stip de leukste Windsor, zelfs met een kerststukje voor zijn oma in zijn handen.

Laatste nieuws

Zie ook