Kerst met de Kardashians

Kerst met de Kardashians. Als wij konden kiezen met welke familie we kerst konden vieren, dan kozen we absoluut voor de...

Lees ook

Kerst met de Kardashians. Als wij konden kiezen met welke familie we kerst konden vieren, dan kozen we absoluut voor de Kardashians. En nee, daar schamen we ons niet voor. Helaas zal het alleen bij dromen blijven, maar gelukkig delen de Kardashians wel leuke kerstboodschappen met ons op Instagram.

Kourtney Kardashian

Deze cartoon tekening van de familie is echt geniaal! Spot jij Caitlyn? Oh en de kleine Saint staat er zelfs op, hoe cute! En dan die kerstballen in de boom met foto’s van onder andere Kanye. Hilarisch toch?

Merry Christmas Eve Eve!

Een foto die is geplaatst door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Khloé Kardashian

Khloé gooit de beste troeven van deze familie in de stijd. En nee, we hebben het deze keer niet over hun curves. Kijk hoe schattige kindjes de Kardashians hebben!

All You Need Is Love!!! Merry Christmas loves!!! Een foto die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op x

Kim Kardashian

Ze is zo trots op de creatieve uitspattingen van haar moeder Kris! Kijk die kerstbomen dan, vol candy canes. En de prijs voor het best versierde huis gaat naar…

Candy Cane Lane Kris Jenner Style Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kris Jenner

Mama Kris showt maar al te graag hoe geliefd ze is. Ze schrijft dat deze kerstsok vol cadeautjes zit. Leuk voor je, Kris. We hadden veel liever de inhoud gezien!

Caitlyn Jenner

Het leukste bewaren we voor het laatst: Caitlyn Jenner vertelt in een video over de kersttradities van de familie. Love it! 


Kylie en Kendall doen trouwens niet mee aan de kerst gekte. Zij posten gewoon zoals altijd selfies. Tja… 

Laatste nieuws

Zie ook