Oh dear, knoeien op de Queen

Oh dear, knoeien op de Queen. Met een volmaakt gebrek aan respect voor het meubilair in het algemeen en Hare Majesteit i...

Lees ook

Oh dear, knoeien op de Queen. Met een volmaakt gebrek aan respect voor het meubilair in het algemeen en Hare Majesteit in het bijzonder, besloten prinses Ingrid en prins Sverre van Noorwegen midden in de woonkamer ? een speculaasring te versieren met glazuur. Het was voor het goede doel: ze deden mee aan een radioprogramma dat mensen in het hele land met elkaar verbindt. “Dit is onze kerstlink en er staat ‘dankbaarheid’ op,” aldus Sverre. We vinden het een verrukkelijk royal idee dat er culinair wordt gefröbeld op het konterfeitsel van Elizabeth II in de vorm van een peperduur koffietafelboek. En de schort van kroonprins Haakon? Onbetaalbaar.

© Norwegian Monarchy © Norwegian Monarchy

All in the family

© Norwegian Monarchy © Norwegian Monarchy

De Noren hadden een hoop lol met hun kerstfoto’s dit jaar. Koningin Sonja en kroonprinses Mette-Marit hadden bedisseld dat ze in het rood en groen zouden gaan. Marius bleek inmiddels zelfs stiefvader Haakon in lengte te zijn gepasseerd. En Ingrid haatte haar geruite overgooier óf heeft net een beugel óf ze begint te puberen en had met stelligheid besloten dat ze zich niet tot lachen liet commanderen.

Zo lekker spontaan!

© Norwegian Monarchy © Norwegian Monarchy

Zelfs Sverre kreeg zijn zus niet aan het lachen, al zat Ingrid er op een gegeven moment wel dicht tegenaan. We vermoeden dat de schaal met lekkers voor verzachtende omstandigheden zorgde. Hoe dan ook: heerlijk binnenkijken in de kroonprinselijke woning Skaugum. Waar ze trots zijn op de skikunsten van pa: kijk Haakon eens leuk ingelijst in de kast staan. Iets om ons op te verheugen: kiekjes van de aanstaande wintersport!

Laatste nieuws

Zie ook