Selena Gomez is een stalker

Selena Gomez is een stalker. Maar zanger Justin Bieber is niet het slachtoffer en haar nieuwe vlam Niall Horan (One Dire...

Lees ook

Selena Gomez is een stalker. Maar zanger Justin Bieber is niet het slachtoffer en haar nieuwe vlam Niall Horan (One Direction) ook niet.

Selena showt sexy kant

We hebben het over haar nieuwe videoclip van de single Hands To Myself. Die is lang niet zo braaf als haar imago van kindsterretje dat ze vroeger had… De 23-jarige zangeres heeft er totaal geen moeite mee om haar sexy kant aan het grote publiek te laten zien. Selena kruipt in de rol van een crazy stalker en showt haar meest verleidelijke moves in niets meer dan een lingeriesetje.

Medley Justin en Selena

Haar relatie met Niall is duidelijk een boost voor haar zelfvertrouwen. Al dromen fans nog steeds van een hereniging met haar ex Justin. De Australische acteur en singer-songwriter Troye Sivan maakte zelfs een remix van het nummer Hands To Myself van Selena en Justins nummer Sorry. Wij voorspellen zomaar dat dit nummer een grotere hit wordt dan Selena’s single. De fans zijn er namelijk gek op.

Laatste nieuws

Zie ook