Paul Rabbering in tranen

Paul Rabbering in tranen. De 3FM-DJ barstte gisteravond in tranen uit tijdens een live-uitzending vanuit het Glazen Huis...

Lees ook

Paul Rabbering in tranen. De 3FM-DJ barstte gisteravond in tranen uit tijdens een live-uitzending vanuit het Glazen Huis. Er waren twee mannen, Sjors en Kevin, met witte ballonnen, die ter ere van hun overleden zus en haar vriend geld kwamen doneren.

We hebben de ballonnen meegenomen omdat mijn zusje Kiki en haar vriend Guiseppe in april bij een ongeluk om het leven zijn gekomen. Tijdens hun begrafenis hebben we in plaats van bloemen geld laten doneren voor Serious Request.

Paul (36) leest de overlijdenskaart voor en barst in tranen uit. “Wat prachtig en heftig tegelijkertijd. Dat jullie de kracht hebben om dit te doen.” Na een hard applaus in Heerlen draait de DJ het nummer ‘Nothing’ van de Editors. Samen met zijn collega’s, Domien Verschuren en Giel Beelen, breekt hij.

De actie van Sjors en Kevin leverde 7.000 euro op. De totale opbrengst van Serious Request gaat naar jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal-Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. De teller staat nu op 4.592.880 euro. En daar mag nog meer bij, dus kom ook in actie.

Laatste nieuws

Zie ook