Channing Tatum laat het los

Channing Tatum laat het los. Dames, als je eens echt goed wil lachen vanavond moet je zeker bovenstaande video bekijken....

Lees ook

Channing Tatum laat het los. Dames, als je eens echt goed wil lachen vanavond moet je zeker bovenstaande video bekijken. Magic Mike acteur Channing Tatum (35) nam deel aan een lip sync battle met zijn vrouw, Step Up actrice Jenna Dewan (35).

Prinses Channing

Helaas zendt Spike TV de aflevering pas zeven januari uit, maar de trailer belooft ons dat het goed wordt. Channing huppelt namelijk rond als prinses Elsa uit de Disney film Frozen. Met zijn witte, lange pruik en blauwe jurk lijkt de acteur helemaal niets meer op zijn sexy personage uit Magic Mike. Hilarisch!

Channing Tatum laat het los Channing Tatum laat het los © Getty Images

Throwback

Wij kunnen niet wachten op de battle en zijn erg benieuwd wie er uiteindelijk wint. Jenna ziet er namelijk ook goed uit in de trailer en zal zich zeker niet zo maar laten verslaan door haar man. Om het wachten wat draaglijker te maken, kun je nog eens de lip sync battle van Anne Hathaway als Miley Cyrus checken en die van Justin Bieber als Ozzy Osbourne. Aanraders!

Laatste nieuws

Zie ook