Taylor en Calvin plannen toekomst

Taylor en Calvin plannen toekomst. Volgens geruchten zijn de twee lovebirds zo dol op elkaar, dat ze begonnen zijn met h...

Lees ook

Taylor en Calvin plannen toekomst. Volgens geruchten zijn de twee lovebirds zo dol op elkaar, dat ze begonnen zijn met het plannen van een toekomst samen. Yay!

Een insider vertelt aan Life&Style: “Een break-up gaat zeker niet gebeuren (in tegenstelling tot deze celebrity koppels). Ze zijn nog niet verloofd of iets dergelijks, maar ze hebben elkaar vertelt dat ze bij elkaar willen blijven en dat een bruiloft er in de toekomst zeker wel in zit.”

Taylor en de 31-jarige Calvin zijn sinds begin februari aan het daten. Er gingen wat geruchten over vreemdgaan, maar daar bleek gelukkig niets van waar. Wel had de zangeres een extreem druk jaar en daarom hebben ze besloten om de aankomende maanden zich volledig op elkaar te focussen (als Tay terug is van haar tripje met Blake). “Ze willen de gemiste tijd inhalen”, vertelt een bron aan Hollywood Life. “Ze willen een week lekker samen in bed blijven, ze hebben het zo gemist om een stelletje te zijn.” En dat snappen wij helemaal.

Toch willen de twee lovers zich niet helemaal isoleren. Zo zijn er roddels dat ze gaan dubbeldaten met newby koppel Selena en Niall.

Taylor lijkt het leuk om op een dubbeldate te gaan met Selena en Niall, het is gewoon een kwestie van tijd tot het zover is. Ze is heel blij en enthousiast over die twee.

Geniet van de (anti-paparazzi) kiekjes

Taylor-en-Calvin © Hollandse Hoogte

Taylor Swift - Calvin Harris - love Taylor en Calvin romantisch op de achterbank © Hollandse Hoogte

Taylor Swift en Calvin Harris Taylor Swift en Calvin Harris © Tumblr

Calvin Harris en Taylor Swift © Ethan Miller/Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook