Justin Bieber loves…

Justin Bieber loves... Een van de Kardashian/Jenner zussen! Of toch nog steeds Selena? De drie dames zijn de strijd in i...

Lees ook

Justin Bieber loves… Een van de Kardashian/Jenner zussen! Of toch nog steeds Selena? De drie dames zijn de strijd in ieder geval met elkaar aangegaan. Het is nu aan The Biebs om te kiezen.

Kourtney loves Justin

De geruchten zijn er: de 21-jarige zanger zou de nieuwe scharrel zijn van de 36-jarige realityster. Say what?! De twee werden in oktober voor het eerst samen gezien in de club Nice Guy. Ook bezocht Kourtney Biebers American Music Awards afterparty. En laatst werden de twee weer samen gezien in hotel Beverly Hills The Montage. Kourtney verliet pas om vier uur Justins kamer. Dat is nog niet alles. Er gaan meerdere kiekjes van Kourtney en Justin de ronde. Een ding is zeker: ze kunnen het erg goed met elkaar vinden.

Justin Bieber loves... Justin Bieber en Kourtney Kardashian © Hollandse Hoogte

Kendall loves Justin

Maar er is nog een zus die interesse heeft in The Biebs. Kendall Jenner schijnt deze zomer namelijk een korte fling te hebben gehad met Justin. Al hebben ze dit zelf nooit bevestigd. Vrienden zijn ze in ieder geval wel en Kendall vindt het volgens verschillende bronnen dan ook erg vreemd dat haar oudere zus Kourtney zoveel uitgaat met de jonge Bieber. Haar reactie is dan ook erg duidelijk:

Just creepy!

Justin Bieber Kendall Jenner Justin Bieber Kendall Jenner © Hollandse Hoogte

Selena loves Justin

En dan is er natuurlijk nog Selena Gomez. De ex waar Justin maar niet over heen lijkt te raken. Hij blijft maar throwback foto’s posten op Instagram. Het wordt een beetje zielig…

Crazy throwback Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Just a throwback calm down

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Bitch fight

Selena gaat ondertussen de strijd aan met Kourtney. De 36-jarige realityster plaatste namelijk een naaktfoto op Instagram en de 23-jarige zangeres voelde zich duidelijk bedreigd. Ze plaatste snel een kiekje van zichzelf in lingerie. 

comin soon @stevenkleinstudio hehe Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

Wil Justin stiekem Selena terug en probeert hij haar jaloers te maken met Kourtney? Werkt Kourtney hier aan mee of voelt ze echt wat voor Justin? Of is Kendall uiteindelijk degene die met The Biebs gaat lopen? Zo veel dames die strijden om één man. Begrijpen jullie het nog? We don’t. 

Laatste nieuws

Zie ook