Is dit Friends koppel nu ook in het echt een stel?

Komt onze grootste Friends fantasie uit? Is dit Friends koppel nu ook in het echt een stel? Rumour has it that Courteney...

Lees ook

Komt onze grootste Friends fantasie uit? Is dit Friends koppel nu ook in het echt een stel? Rumour has it that Courteney Cox en Matthew Perry, Friends koppel Monica Geller en Chandler Bing, nu ook in real life aan het daten zijn. 

Eerder deze maand verbrak Courteney (51) haar verloving met Snow Patrol-gitarist Johnny McDaid. En sindsdien is ze niet meer weg te slaan bij ‘Friends’-collega Matthew . Een insider vertelt aan Star dat de 46-jarige Matthew haar heeft uitgenodigd om een avondje te praten, that’s what ‘Friends’ are for. Maar van het één kwam het ander…

Het is geen verrassing dat Matthew één van de eerste was die Courteney belde toen de verloving verbroken werd. Ze hebben altijd op elkaar geleund, zij tijdens haar vruchtbaarheidsproblemen en hij in zijn strijd tegen verslaving. Matthew nodigde haar uit voor een avondje praten, maar ze eindigden zoenend!

Het is zijn nog prille roddels, maar wij hopen dat dit Friends koppel ook in real life blijvend is. Ze zijn tenslotte beide single. Matthew heeft sinds zijn relatie met actrice Lizzy Caplan in 2012 geen relatie meer gehad. En zo gaat het met de rest van de cast.

Laatste nieuws

Zie ook