3 pregnant outfits Milla Jovovich

3 pregnant outfits Milla Jovovich. De in Oekraïne geboren Milla wordt vandaag 40! Deze actrice werd genomineerd voor Sat...

Lees ook

3 pregnant outfits Milla Jovovich. De in Oekraïne geboren Milla wordt vandaag 40! Deze actrice werd genomineerd voor Saturn Awards voor haar rollen in de films Resident Evil en The Fifth Element. 

Zoektocht naar de perfecte man

Ondanks haar looks, talenten (ze is ook model en muzikant) en talenkennis (ze spreek vloeiend Servisch, Russisch, Frans en Engels) duurde het even voordat Milla de perfecte man vond. In 1992 trouwde ze met acteur Shawn Andrews, maar het huwelijke werd een maand later al geannuleerd. Vervolgens stapte ze in 1997 in het huwelijksbootje met regisseur Luc Besson, maar ook dit huwelijk duurde niet lang. In 1999 scheidden ze alweer.

Sinds 2002 is Milla echter samen met regisseur Paul W.S. Anderson en deze keer is het raak. De twee leerden elkaar kennen op de filmset van Resident Evil. Ze verloofden zich in maart 2003 en op 22 augustus 2009 trouwden ze. Ze kregen in 2007 hun eerste dochter en dit jaar hun tweede. Milla was erg mooi zwanger en speciaal voor haar verjaardag blikken we even terug naar dat moment en zetten we haar drie mooiste pregnant outfits voor je op een rijtje. Welke is jouw favoriet? Stem!

amfAR LA Inspiration Gala

Milla Jovovich Milla Jovovich © Getty Images

The ASPCA Saves Animals

Milla Jovovich Milla Jovovich © Getty Images

Venice Film Festival

3 pregnant outfits Milla Jovovich Milla Jovovich © Getty Images

[poll id=”134″]

Laatste nieuws

Zie ook