Trailer nieuwe Harry Potter

Trailer nieuwe Harry Potter. Mocht je het nog niet weten: er komt een nieuwe Harry Potter film! Fantastic Beasts and Whe...

Lees ook

Trailer nieuwe Harry Potter. Mocht je het nog niet weten: er komt een nieuwe Harry Potter film! Fantastic Beasts and Where to Find Them is een prequel op de populaire films en de verfilming van het gelijknamige boek van J.K. Rowling. Gisteren kwam de allereerste trailer uit. Bekijk hem snel hierboven!

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Op 12 september 2013 maakte J.K. Rowling bekend dat ze een spin-off filmserie zou gaan maken gebaseerd op de wereld van Harry Potter. De opbrengsten van het boek gingen naar de Britse liefdadigheidsinstelling Comic Relief. In de film volgen de kijkers Newt Scamander, een expert in magische dieren, tijdens zijn bezoek aan New York in 1926.

Eddie Redmayne

Helaas voor de fans onder ons: Emma Watson (Hermelien), Daniel Radcliffe (Harry) en Ruper Grint (Ron) zullen niet in deze film te zien zijn. Maar niet getreurd, want de hoofdrol wordt vertolkt door Eddie Redmayne. En die ziet er helemaal niet verkeerd uit… Deze 33-jarige Britse acteur is ook model en maakte in 2002 zijn debuut in het theater. Dit jaar won hij een Oscar voor zijn hoofdrol als Stephen Hawking in The Theory of Everything.

Trailer nieuwe Harry Potter Eddie Redmayne © Getty Images

Eddie Redmayne Eddie Redmayne © Getty Images

We like! De nieuwe Harry Potter film wordt eind 2016 verwacht in de bioscopen. Can’t wait!

Laatste nieuws

Zie ook