Wat een geweldige actie van Gigi en Kendall

Wat een geweldige actie van Gigi en Kendall. De twee supermodellen waren voor een commercial in Venice Beach en kwamen d...

Lees ook

Wat een geweldige actie van Gigi en Kendall. De twee supermodellen waren voor een commercial in Venice Beach en kwamen daar een dakloze jongen tegen. Voor hem een life changing moment.

Deze jongen genaamd ‘Romeo of Venice Beach’ aka John Economou (20), vertrok uit Milwaukee om rijkdom te vinden in Californië. Dit ging niet helemaal volgens plan, hij slaapt nog steeds op het strand en heeft slechts een rugzak met wat kleding en een tandenborstel. Soms komt hij een meisje tegen en dan brengt hij de nacht door bij haar thuis. Eén ding is zeker: Gi en Ken vonden hem hier véél te knap voor. Ze hielpen hem aan een afspraak met topmodellenbureau Two Management. En John kreeg direct een contract, yay. Hij heeft nu zijn eigen portfolio en heeft een goede kans om een echt topmodel te worden. Ondanks zijn succes brengt hij nog steeds zijn nachten door op het strand met zijn kleine backpack. Aan Daily Mail vertelt hij zijn verhaal:

Ik lag lekker op het strand te chillen, toen ik die twee zag. Ze waren aan het picknicken en zagen er echt heel goed uit. Maar goed, er kwamen allemaal meeuwen op hun eten af, dus ik ging er naar toe om die beesten weg te jagen. Ze vonden me knap en we raakten aan de praat. Later viel het kwartje, het waren Kendall Jenner en Gigi Hadid. Wow.

John Economou © www.twomanagement.com/John Chapple

“Plots zeiden ze dat ik modellenwerk moest gaan doen in LA. Ik vertelde mijn verhaal en ze zeiden dat ze me konden helpen aan een gesprek bij Two Management. Kendall was super aardig en lekker down to earth. Het is een apart verhaal, maar ik ben hen super dankbaar. Ik was gewoon op de juiste plek, op de juiste tijd.”

Ik was model in Milwaukee, maar op een gegeven moment besloot ik mijn tas te pakken en naar LA te gaan om het daar te maken. Geen regels, gewoon vrij leven. Sindsdien zit ik alleen maar op het strand. Lekker, slapen met mijn lakentje op het strand onder de sterren. Ik wil niet zeggen dat ik dakloos ben, meer een avonturier…

John heeft verder geen contact meer met Kendall en Gigi, maar hij hoopt ze nog een keer te mogen ontmoeten voor een bedankje. “Ze zijn veel te beroemd, dus vriendschap zit er niet in. Maar ik heb een hele leuke middag met ze gehad toen. Dankzij hen zit ik waar ik nu ben.” En ook John hoopt de top te bereiken, net als Kendall en Gigi. “Ik wil aan de top van de top zijn, samen met Justin Bieber, Kendall en dat soort mensen. Ik weet zeker dat ik het kan.”

John Economou © www.twomanagement.com/ Brett King

Laatste nieuws

Zie ook