Verschrikkelijk nieuws voor Sabia Boulahrouz

Verschrikkelijk nieuws voor Sabia Boulahrouz, ze heeft opnieuw een miskraam gekregen. Haar agent meldt aan het Duitse pe...

Lees ook

Verschrikkelijk nieuws voor Sabia Boulahrouz, ze heeft opnieuw een miskraam gekregen.

Haar agent meldt aan het Duitse persbureau DPA dat dit in de nacht van 13 december is gebeurd. Sabia was zes maanden zwanger. Sabia heeft al drie kindjes, waarvan twee met haar ex, Khalid Boulahrouz. Dit zou haar eerste kindje worden met (waarschijnlijk) Rafaël van der Vaart als vader.

De 37-jarige Sabia werd de laatste tijd al flink op de proef gesteld. Men twijfelde openlijk aan haar zwangerschap. Ze zou op een gegeven moment al vier maanden zwanger schijn, maar er was geen buikje te zien. Zelfs haar ex-schoonfamilie twijfelde aan het feit. Maar Sabia bleef sterk en sloeg terug. 

Miss Boulahrouz heeft al heel wat heftige zwangerschappen meegemaakt. In 2008 overleed haar dochtertje kort na de geboorte. In 2013 herhaalde dit zich. We kunnen ons niet voorstellen hoe heftig dit wel niet voor haar moet zijn. Wij wensen Sabia en haar familie veel sterkte met het verwerken van dit verschrikkelijke verlies. 

Laatste nieuws

Zie ook