Kim Kardashian eet placenta

Kim Kardashian eet placenta, althans dat deelt de reality-ster op haar eigen website. “Toen ik zwanger was van North heb...

Lees ook

Kim Kardashian eet placenta, althans dat deelt de reality-ster op haar eigen website.

“Toen ik zwanger was van North heb ik zoveel verhalen gehoord van moeders die bij hun eerste baby’s hun placenta niet opaten en last kregen van post-partumdepressie. Maar toen ze dat wel deden bij hun tweede baby, hadden ze nergens last van! Ik ga het niet bakken als een biefstuk. Ik laat het drogen.”

En zo ziet de gedroogde placenta van Kim Kardashian er uit. Gewoon capsules met daarin het poeder van de nageboorte. Healthy!

Placenta ©kimkardashianwest.com

Na de geboorte van dochtertje North in 2013 dacht Kim er ook over na om haar placenta op te eten, dit werd besproken in ‘Keeping Up With The Kardashians’. Toen gaf ze als reden dat het goed zou zijn voor een jong uiterlijk. Nu geeft ze echter aan dat ze het vooral tegen de de baby-blues doet.

Ik heb geen zin in de baby-blues en denk dat het niet mis kan gaan met een pil gemaakt van mijn eigen hormonen.

Kim beviel begin deze maand van haar zoontje Saint.

©kimkardashianwest.com ©kimkardashianwest.com

Nederlandse DJ Giel Beelen probeerde de placenta van zijn vriendin in 2006. Niet in pilvorm, maar gewoon als hamburger, bereidt door chef-kok Pierre Wind. Hoe het smaakte? Giel: “Het ziet er uit als gehakt en smaakt ook zo. Niets mis mee. Hoewel je er nooit aan moet denken wat het ooit geweest is.”

Rest de vraag:

Laatste nieuws

Zie ook