Wat speelt er tussen Justin en Kourtney?

Wat speelt er tussen Justin en Kourtney? Er lijkt van alles gaande en de twee lijken in ieder geval meer dan 'just frien...

Lees ook

Wat speelt er tussen Justin en Kourtney? Er lijkt van alles gaande en de twee lijken in ieder geval meer dan ‘just friends’.

Eerder gingen Jus en Kourt al samen naar de Halloween Horror nacht van Universal Studios, werden de twee samen gespot bij een Bieber-party na de AMA’s. En deze vrijdag zijn ze samen uiteten geweest bij ‘The Nice Guy’ in Hollywood (bekijk de video). En na het hapje volgde een dansje, in een nachtclub in Los Angeles, en een hotelbezoekje. Busted of gewoon moe van het dansen? Na een paar uurtjes ‘slaap’ verlaat het stel het hotel weer. Niet voor het eerst overigens, in oktober zouden de twee het ook al erg leuk samen hebben gehad.

Rest de vraag: wat doet deze moeder (36) van 3 met Bad Boy Biebs (21)? Gossip Cop schrijft dat ze absoluut geen relatie willen, maar gewoon af en toe een nachtje samen doorbrengen. Right…

Ze hebben gewoon plezier.

Weer andere bronnen beweren dat de 36-jarige realityster de zanger de perfecte ‘rebound guy’ vindt voor haar break-up met Scott Disick. En andersom ook: Kourtney verzacht het liefdeverdriet van Justin, een beetje. Want Biebs wil blijkbaar iemand jaloers maken:

Laatste nieuws

Zie ook