Deze actrice is verloofd

Deze actrice is verloofd! Eva Longoria gaat trouwen met haar lief Jose Antonio Baston. Het stel was op vakantie in Dubai...

Lees ook

Deze actrice is verloofd! Eva Longoria gaat trouwen met haar lief Jose Antonio Baston.

Het stel was op vakantie in Dubai toen de tv-baas (47) op zijn knieën ging. De ‘Desperate Housewives’-actrice hoefde niet lang na te denken. En dat snappen wij wel als we de ring zien. Yay!

Gister plaatste Eva (40) een verliefde foto op Instagram. “Ummm, dit is zojuist gebeurd. #Verloofd #Dubai #Geluk.” En ja die rock aan de hand… Bling, bling. Love the ring!

Ummmm so this happened….#Engaged #Dubai #Happiness

Een foto die is geplaatst door Eva Longoria (@evalongoria) op

Dubai

Eva en Jose zijn al sinds begin 2013 samen. Ze reisden naar Dubai voor het Global Gift Gala op het Dubai International Film Festival.

No words for this handsomeness! @globalgiftfoundation #GGFDUB15 Een foto die is geplaatst door Eva Longoria (@evalongoria) op

Wouldn’t be the #Dubai desert without the camels! Een foto die is geplaatst door Eva Longoria (@evalongoria) op

Ex-liefjes Eva

Dit wordt Eva’s derde huwelijk.

Tony Parker

Toen haar huwelijk met basketballer Tony Parker strandde waren de twee in totaal zeven jaar samen. Tony en Eva trouwde in juli 2007 in een kasteel in Frankrijk. ‘Onoverkomelijk verschillen’ (lees: ontrouw van Tony) werd als reden van echtscheiding opgegeven.

Eva Longoria © Getty Images

Christopher Tyler

En van 2002 t/m 2004 was Eva getrouwd met acteur Christopher Tyler. Het stel trouwde in Vegas op 20 januari 2002 met Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr als getuigen. So you know!

Eva Longoria © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook