8 levenslessen uit SATC

8 levenslessen uit SATC. Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte wisten elke saaie zaterdagavond om te toveren in een gla...

8 levenslessen uit SATC. Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte wisten elke saaie zaterdagavond om te toveren in een glamorous mini-feestje in je uppie (mét liters wijn). Naast de serie die draaide van 1998 t/m 2004, werden er twee films gemaakt. Er wordt gespeculeerd over een derde, maar who knows. Eerst even de balans op maken, want wat hebben we nu eigenlijk geleerd van deze romantische komedie?

1. Cardio

Hé het is oke als de enige cardio die je hebt shoppen is. Rennen door de P.C. met flink zware tassen aan je arm is dus echt wel topsport.

 2. Gossip Girl

We kunnen allemaal wel blijven ontkennen dat we nooit iets slechts over iemand anders zeggen, maar kom op. Realistisch blijven, je mag nu eenmaal niet eenmaal niet iedereen.

3. Kristalhelder

Sommige dingen zijn gewoon crystal clear. Ja, ik hou van je, maar ik hou meer van mezelf.

 4. Keep on dreamin’

Blijven geloven, hoe vaak je ook van die vervelende trouweloze mannen op je pad krijgt, blijf geloven!

5. Respect

Wil je respect? Afdwingen die boel!

6. Stay cool

Ook last van een hoofd dat overuren maakt. Stoppen daarmee. Je maakt jezelf knettergek. Probeer eens een lesje meditatie, of yoga.

 7. Ruimte moet je maken

Kledingkast vol? Opruimhok vol? Nou, dan is de oven ook een prima plek voor je nieuwe Jimmy Choo’s. Niet vergeten hem per ongeluk aan te zetten.

8. Nog meer cardio

Hardlopen en spinning is zóó 2015, in 2016 kun je gewoon trainen met je kaakspieren. Roddel er maar op los dames!

Laatste nieuws