Sexy scooter race

Sexy scooter race... Acteur Chris Hemsworth (32) was deze week te gast bij presentator Jimmy Fallon om over zijn nieuwe...

Lees ook

Sexy scooter race… Acteur Chris Hemsworth (32) was deze week te gast bij presentator Jimmy Fallon om over zijn nieuwe film In the Heart of the Sea te praten. Jimmy grijpt echter ieder gesprek met een celebrity aan om er een hilarische avond van te maken. De presentator besloot een ‘slee scooter’ race te houden met Chris en zette hem een ‘kerstmutshelm’ op om hem ‘minder knap te maken’. Well, he failed. Uiteraard. Het is Chris Hemsworth mensen… Op de route waren verschillende obstakels zoals sneeuwballen gooiende kinderen, the ghost of Hemsworth’s past en the ghost of Fallon’s past. Chris had een ruime voorsprong op Jimmy, maar nam op een gegeven moment de verkeerde route. Wie heeft er uiteindelijk gewonnen? Bekijk snel de video!

In the Heart of the Sea

Chris’ nieuwe film In The Heart of the Sea is een verfilming van het boek over de potvis Moby Dick van schrijver Nathaniel Philbrick. Het is een biografische avonturen thriller en Chris speelt een van de hoofdrollen (waar de ster erg veel voor moest afvallen).

Laatste nieuws

Zie ook