Afschuwelijk nieuws voor Kristin Cavallari

Afschuwelijk nieuws voor Kristin Cavallari. Haar broer, Michael Cavallari (bekend van o.a. MTV's Laguna Beach) was plots...

Lees ook

Afschuwelijk nieuws voor Kristin Cavallari. Haar broer, Michael Cavallari (bekend van o.a. MTV’s Laguna Beach) was plots spoorloos en niemand kreeg hem te pakken. Op 27 november veranderde dit verhaal in een regelrechte ramp. De reality-ster hoorde toen dat de auto van Michael langs de snelweg in Utah was gevonden. Ook was hij op de beveiligingscamera’s van een winkel in die buurt gespot.

Gisteravond kwam het afschuwelijke nieuws naar buiten dat Michael Cavallari dood was gevonden. Kristin reageert via Instagram op dit verschrikkelijke nieuws:

Mijn hart is gebroken. Mike, je maakte me altijd aan het lachen. Je had zo’n groots hart. Ik zal je missen. Ik heb geen woorden voor wat er nu allemaal gebeurt. Ik weet dat je op een betere plek bent en dat je nu de rust hebt. Ik hou ontzettend veel van je. RIP.

 


Kristin Cavallari laat verder nog in een officieel statement weten:

We willen iedereen bedanken voor alle liefde, support en steun die wij in deze moeilijke tijd ontvangen hebben. We zijn zojuist door de autoriteiten geïnformeerd dat het lichaam van broer is gevonden. Dit is een ontzettend verdrietige periode voor mijn familie. We moeten dit allemaal een plek gaan geven. We vragen dan ook aan iedereen om onze privacy te respecteren gedurende deze periode van rouw.

Wij wensen Kristin en haar familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit afschuwelijke nieuws.

Laatste nieuws

Zie ook