Deze zangeres gaf een privé concert in Parijs

Deze zangeres gaf een privé concert in Parijs. Woensdagavond trad Madonna op in de AccorHotels Arena. En daarna besloot...

Lees ook

Deze zangeres gaf een privé concert in Parijs. Woensdagavond trad Madonna op in de AccorHotels Arena. En daarna besloot de zangeres nog even het centrum in te gaan. Dit eindigde met een kort optreden op Place de la République, de plek waar slachtoffers van de aanslagen in Parijs worden herdacht. Daar zong Madge voor een heel klein groepje fans drie liedjes, o.a. ‘Imagine’ van John Lennon. De 57-jarige zangeres kondigde haar straatperformance aan op Twitter en later in de nacht plaatste ze het filmpje op haar Instagram. En ze gaf het optreden niet alleen! Ze werd begeleid door Monte Pittman op een akoestische gitaar en, te cute, haar zoon David Banda zong mee.

Liedjes voor vrede met David en Monte na mijn show in Parijs.

Tijdens het concert woensdag wikkelde de Amerikaanse ster zich in de Franse vlag en zong ze La Marseillaise, aldus Le Parisien. Ook zong ze de ‘Redemption song’ van Bob Marley. Dit lied droeg ze op aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

De zangeres is enorm geraakt door de aanslagen, zo barstte ze in tranen uit tijdens een optreden, vlak na de tragische gebeurtenis.

Laatste nieuws

Zie ook