Oh dear, relletje rond de Deense vakantie

Oh dear, relletje rond de Deense vakantie. Voor de kinderen van kroonprinses Mary en Frederik begon de kerstbreak nameli...

Oh dear, relletje rond de Deense vakantie. Voor de kinderen van kroonprinses Mary en Frederik begon de kerstbreak namelijk al een week geleden, in Australië. En hoewel de Denen best dol zijn op het kroonprinselijk gezin, is het nu niet echt een goed voorbeeld om zoveel lak te hebben aan de leerplichtwet. Voor Vincent en Josephine (4) is het niet zo’n probleem, maar Christian (10) en Isabella (8) hadden eigenlijk gewoon tot en met vrijdag 18 december op de Tranegårdsskolen moeten zitten. Volgens insiders hebben de oudsten huiswerk en taakjes meegekregen, maar afgaand op berichten in de media downunder, zijn ze toch vooral gezellig als gezin op stap, lekker in de zon.

 Zinderende kerstdagen

© Tony Schelfhout Facebook © Tony Schelfhout Facebook

Frederik en Mary brengen een paar weken in Australië door, om vervolgens door te reizen naar Tasmanië om daar de kerst bij haar familie in Hobart door te brengen. Dat betekent dus een zomerse kerst en geen ijspret, maar ijsjes eten. Het is alweer twee jaar geleden dat de kroonprinses ‘downunder’ was, ze werd gespot met haar broer John Donaldson, zijn vrouw Leanne en Mary’s nichtjes tijdens een koffiestop na een bezoek aan de Margaret River Chocolate Company in Swan Valley. Vooraan zit prinses Josephine the Fabulous. In plaats van sneeuwpoppen zullen er later in de vakantie vast zandkastelen worden gebouwd aan het strand. Gezien Frederiks eerdere pogingen tot strandfashion (zie hieronder) hopen we stiekem op een kerstkaftan.

© everythingroyalty / Twitter © everythingroyalty / Twitter

Laatste nieuws