Dit stel krijgt een tweede kindje

Wij hebben goed nieuws. Dit stel krijgt een tweede kindje, aldus The New York Post. Vrienden van Channing Tatum en Jenna...

Wij hebben goed nieuws. Dit stel krijgt een tweede kindje, aldus The New York Post.

Vrienden van Channing Tatum en Jenna Dewan vermoeden dat de actrice weer zwanger is. Voor haar 35e verjaardag hield Jenna namelijk een wild feest. Gek genoeg was zij de enige die geen druppel alcohol dronk. Daardoor dachten de andere feestgangers dat ze weer in verwachting is, stel je voor, een alcoholvrije periode als celeb… Een insider vertelt:Channing en Jenna dansten de hele nacht en sloten het feestje af, zij dronk echter geen druppel, ook al mondde het feestje uit in een groot drankfestijn.” Het management van Jenna heeft hier nog niet op gereageerd. Het kan natuurlijk gewoon een voortzetten van #ocsober zijn… Maar:

Een maand geleden vertelde Jenna in een interview in E! Magazine: “Ik wil graag weer kinderen, maar misschien pas over een tijdje. Dit is de verkeerde tijd voor mij, aangezien ik maar vier uurtjes slaap per nacht krijg.” Het zou dus ook zomaar kunnen dat de 35-jarige actrice aan een antibiotica kuur zit, of misschien wel helemaal geen zin had in alcohol… Op onderstaande foto’s is dan ook nog niet iets van een buikje te bekennen. Toch lijkt het nieuws waar, yay! Op het Halloween feestje van George Clooney dronk Jenna namelijk ook al niks. Toen haar daar gevraagd werd waarom niet, zei Mrs. Tatum (aldus bronnen tegen InTouch) dat ze niet dronk omdat ze in verwachting was… Yay again!

Mei 2013 kregen het stel hun eerste kindje, dochter Everly. De lovebirds waren toen vier jaar getrouwd.

prom photo

Een foto die is geplaatst door Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) op

LUCY X JIMMY #supergirl @mehcadbrooks

Een foto die is geplaatst door Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) op

Laatste nieuws