Van deze zangeres zijn naaktfoto’s opgedoken

Oelala, een twintigjarige Madonna, schaars gekleed. Van deze zangeres zijn naaktfoto's opgedoken. Voordat Madonna beroem...

Lees ook

Oelala, een twintigjarige Madonna, schaars gekleed. Van deze zangeres zijn naaktfoto’s opgedoken.

Voordat Madonna beroemd werd als queen of pop, spendeerde ze haar tijd als naaktmodel in New York. Martin H.M. Schreiber maakte de foto’s tijdens een fotografieles in 1979. Volgens Daily Mail ontmoette hij #RebelHeart Madonna tijdens de workshop ‘Photographig the Nude’ op de Parsons New School in New York. Hij beweerde dat de twee een korte relatie hadden. De fotograaf die haar toen topless en wijdbeens vastlegde heeft de foto’s dit weekend vrijgegeven.

De eerste reeks naaktfoto’s verscheen in 1992 in het boek Madonna Nudes. Ander materiaal van de fotograaf werd afgelopen mei gepubliceerd in de Playboy. Martin heeft genoeg foto’s gemaakt om een tweede boek te maken. Binnenkort zal dan ook het vervolg op de variant uit 1992 in de winkel liggen, ‘Madonna; Nudes II’. Daarnaast worden de pikante foto’s van de 57-jarige zangeres vanaf 8 december geëxposeerd in een gallerij in Parijs. Bekijk HIER alvast een paar naaktfoto’s die in het boek zullen komen.

Laatste nieuws

Zie ook