Kim Kardashian bevallen!

Het is zover: Kim Kardashian bevallen! Van een zoon. Kim was eigenlijk pas Eerste Kerstdag uitgerekend, maar haar zoontj...

Lees ook

Het is zover: Kim Kardashian bevallen! Van een zoon. Kim was eigenlijk pas Eerste Kerstdag uitgerekend, maar haar zoontje besloot drie weken eerder te komen. Moeder en kind maken het goed, aldus de Kardashian West Website:

Moeder en zoon maken het goed.

He’s here!

De zwangerschap

Kanye haalde de bevalling maar net. De rapper was namelijk in New York om een award in ontvangst te nemen. Zus Kourtney en moeder Kris konden Kim de hele nacht in het ziekenhuis bijstaan totdat hubby Kanye er was.

De zwangerschap verliep niet geheel soepel. Zo zou de baby in stuitligging gelegen hebben. Gelukkig draaide de kleine net op tijd goed en heeft North nu een gezond broertje erbij, yay! North zelf is al helemaal voorbereid door Kim, zo lazen we op haar website:

We hebben al boekjes gelezen over het krijgen van een baby broertje. En North zegt al elke avond welterusten tegen haar broertje.

Een vroege kerst dus voor Kim, Kanye en North, na al dat wachten…

En hij heet?

Kimye heeft nog geen naam bedacht, maar het stel laat al wel weten dat hij geen South zal gaan heten (Kim: “Ik denk niet dat we weer richting zo’n soort naam gaan.”) Kim zou zelf haar zoontje heel graag Easton genoemd hebben, maar liet al doorschemeren dat Kanye daar geen fan was. Dus what’s next? Yeezus?

Wij wensen Kim, Kanye en North heel veel geluk met deze kleine aanwinst! Een prachtig Sinterklaas cadeau!

Laatste nieuws

Zie ook