Voor dit concert betaal je nu 400 euro

Wauw! Vanochtend om 10:00 begon de ticketverkoop, ruim voor die tijd stond er al een gigantische online rij. De verkoop...

Lees ook

Wauw! Vanochtend om 10:00 begon de ticketverkoop, ruim voor die tijd stond er al een gigantische online rij. De verkoop van Adele ’25’ was begonnen. En dat hebben we geweten.

Adele kondigde haar tour aan op Instagram, zo ook de data voor haar Nederlandse reeks en Hello, daar wil iedereen dus bij zijn. Vanochtend kwamen de eerste tips al binnen op social media. ‘Niet op F5 drukken’, ’10 seconden voor de verkoop in de rij gaan staan’. Maar het mocht voor de meesten niet baten. Binnen 25 minuten was alles uitverkocht. 

Voor dit concert betaal je nu 400 euro. Ongelooflijk. Op Marktplaats worden al enorm veel kaarten aangeboden, voor flinke bedragen. Je moet nu circa 400 euro per kaartje betalen. Mensen doen er alles aan om een ticket te bemachtigen. Er wordt massaal geboden en gebeld naar de verkopers.

Adele Concert

Adele concert

Goed nieuws

Is het niet gelukt om een kaartje te bemachtigen voor het concert? Niet getreurd. Ticketmaster maakte vanmorgen direct bekend dat er vanwege de overweldigende belangstelling twee concerten bij zullen komen. 4 en 6 juni zal de zangeres ook op treden in het Ziggo Dome. De kaartverkoop begint op maandag 7 december, be prepared.

Toch was de meest trending ticketverkoop in Nederland geen verrassing. Op Facebook hadden al meer dan 100.000 mensen aangegeven dat ze bij het concert wilden zijn.

Laatste nieuws

Zie ook