Dolly Dots maken comeback

Als je vroeger een die hard fan was van deze diva's, zorg dan dat je deze maand achter je computer zit om kaarten te sco...

Als je vroeger een die hard fan was van deze diva’s, zorg dan dat je deze maand achter je computer zit om kaarten te scoren voor de Toppers, want daar zullen deze dames een gastoptreden geven. De Dolly Dots maken comeback, yay!

Gister hebben René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling de eerste details rondom de Toppers-concerten bekendgemaakt. En daar kwam dit nieuwtje voorbij.


De Dolly Dots, bestaande uit Angela Groothuizen, Angéla Kramers, Anita Heilker, Esther Oosterbeek en (onze eigen) Patty Zomer, hebben de zegen gekregen van de familie van de inmiddels overleden Ria Brieffies. Haar dochter zal waarschijnlijk haar plek innemen tijdens het optreden.

De concerten vinden plaats op 13 en 14 mei in de Amsterdam Arena. 14 december begint de kaartverkoop om 9.00 uur. In je agenda zetten dus! Het thema van de Toppers in Concert zal zijn Royal Night op Disco. “Goud en glitter, discoballen, ga zo maar door”, aldus Gerard Joling. Naast de Dolly Dots zullen ook 2 Brothers on the 4th Floor en Glennis Grace langskomen. We like!

Dolly Dots © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws