Prins George, Action Man

Prins George, Action Man van de Windsors, zoveel is wel duidelijk, afgaand op de manier waarop zijn ouders hem omschrijv...

Lees ook

Prins George, Action Man van de Windsors, zoveel is wel duidelijk, afgaand op de manier waarop zijn ouders hem omschrijven. Prins William kan er niet over uit ‘hoe snel George is’ en kan tegen vrienden heerlijk weeklagen over nachten waarin zijn zoon wil spelen in plaats van slapen. Kate omschrijft haar zoon vertederd als “lief, luidruchtig en euh… erg energiek.” Om hem een beetje af te matten, gaat er niets boven buiten spelen. En daarom heeft Young Master George een John Deere tractor van 139 euro gekregen. “Hij is geobsedeerd door helikopers en alles met wielen,” aldus Kate. “Het liefste grote wielen, zoals die van oogstmachines.”

Hofleverancier in tractors

© The British Monarchy Heir / Popsugar © The British Monarchy Heir / Popsugar

John Deere is hofleverancier van land- en tuinbouw machines voor de landerijen van de Queen en George’s peetmoeder Zara Phillips is brand ambassador voor het bedrijf; zij kreeg eerder dit jaar eenzelfde exemplaar voor haar dochter Mia tijdens de Chelsea Flower Show. Dus we vermoeden zomaar dat dit een relatiegeschenk is dat de Cambrigde’jes niets heeft gekost.

Het George Afmat Plan

© The British Monarchy Heir / Popsugar © The British Monarchy Heir / Popsugar

George doet van alles met zijn tractor. Hij zit erop, maar trappen gaat hem vaak niet snel genoeg. Zodat hij hem zelf duwt en zijn moeder beveelt om het stuur te nemen. Ze spelen regelmatig samen in Snettisham Park, vlak bij hun huis Amner Hall. Waar Kate volgens andere moeders haar zoon ook aanmoedigt om nog een paar keer extra van de glijbaan te gaan, in het kader van het George Afmat Plan. De jongeman trapt er niet in: het is zijn tractor of niets. We vermoeden dat zijn eerstvolgende pair of wheels minimaal een klein formaat monstertruck zal zijn.

© The British Monarchy Heir / Popsugar © The British Monarchy Heir / Popsugar

Laatste nieuws

Zie ook