Jut en Jul maken een royal fashion faux pas

Jut en Jul maken een royal fashion faux pas, iets anders kunnen we er niet van maken. Heel aardig dat prins Albert en pr...

Lees ook

Jut en Jul maken een royal fashion faux pas, iets anders kunnen we er niet van maken. Heel aardig dat prins Albert en prinses Charlene meededen aan de March For Climate. Adorable dat ook de Mini-Monaco’s werden gelucht (die kunnen we niet vaak genoeg zien!). Maar serieus, als setje dezelfde kleren aantrekken, dat is toch wel erg… bourgeois. Was het in de aanbieding, twee voor de prijs van één? Was het een knipoog naar de tweeling, die wél elk een eigen look heeft (Gabriella lijkt ons het soort fashionista in de dop dat exclusiviteit in haar outfits eist)? Of is dit een poging om te laten zien dat ze zo lekker gewoon zijn gebleven, ondanks dat paleis op de achtergrond? If so, epic fail.

Zo gezellig, allebei hetzelfde jack

© Pascal Le Segretain / Getty Images © Pascal Le Segretain / Getty Images

Nu zijn de Monacootjes ‘repeat offenders’ als het aankomt op Couple Dressing. Zoals tijdens de Olympische Spelen in Sochi, waar ze in matching witte jacks opdoken. Lieve Grimaldi’s, niet meer doen. Het is maar een kleine stap naar identieke regenpakken en we koesteren graag enig mysterie rond onze royals.

Heel sportief, niet fashionable

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Hertogin Kate en prins William helpen helemaal niet om het een beetje exclusief te houden. Prins Philip en koningin Elizabeth zouden niet dood willen worden gevonden in identieke kleding en Charles en Camilla kijken wel uit. Maar de Cambridge’jes zijn er dol op. Hier showen ze hun his ’n her’s rode jasjes voor het abseilen in het Towers Residential Outdoor Education Centre. Let ook vooral even op Williams ingesnoerde kroonjuwelen en dat terwijl ze graag nog een kind willen. Kate maakte trouwens nog een goede grap bij dit uitje. Toen William hulpeloos in de lucht bengelde en zij de andere kant van het touw vasthield, riep ze: “Hoeveel hou je eigenlijk van me?” Wat echt een stuk leuker is dan hetzelfde jasje als je man dragen.

Draag geen zeilkleren als je niet vaart!

© Mark Cuthbert / Getty Images © Mark Cuthbert / Getty Images

Ook tijdens een tournee door Nieuw-Zeeland liepen de Cambridge’jes opeens rond in identieke windjack compleet met klittenband (the horror…) en quasi sportieve reflecterende strepen. Oké, Wills en Kate waren aan boord van een America’s Cup jacht. Maar dat lag gewoon in de haven van Auckland Harbour. Er werd niet mee gezeild, er was geen wind of regen, kortom – geen enkel excuus om quasi nautisch uit te rukken. We verwijzen je verder naar de adviezen van Hyacinth Bucket in de aflevering ‘What To Wear When Yachting’ in ‘Keeping Up Appearances’.

Heel erg, te koop lopen met je naam

© Chris Jackson / Getty Images © Chris Jackson / Getty Images

Kan het nog erger? O jawel, de duo-jassen van de Grimaldi’s en alle his ’n her’s outfits van prins William en hertogin Kate vallen in het niet bij deze blauwe jacks. Niet alleen identiek, maar ook nog met hun naam erop. Dit valt wat ons betreft in de categorie heuptasje-bodywarmer-broekrok. We gaan nu heel lang naar foto’s van tiara’s en haute couture kijken om weer een beetje bij te komen. Phew.

Laatste nieuws

Zie ook