Dit doen de sterren van Friends nu

'Friends' is en blijft een topserie. De neverending story van Rachel en Ross, de schoonmaaktikken van Monica, de fr...

Lees ook

‘Friends’ is en blijft een topserie. De neverending story van Rachel en Ross, de schoonmaaktikken van Monica, de freaky gewoontes van Phoebe, ‘ugly naked guy’, Gunther, en ga zo maar door, hebben allemaal een plekje in ons hart. De serie was van van 1994 t/m 2004 te zien (en wordt gelukkig nog vaak herhaald!). Uiteindelijk zijn er 10 seizoenen gemaakt, waarvan de ‘vrienden’ bij de laatste 2 seizoenen maar liefst één miljoen per aflevering kregen.

Ongelooflijk. Je voelt je bijna oud als je beseft dat de serie alweer 11 jaar geleden gestopt is. En dan vraag je je natuurlijk af wat de Friends-sterren nu doen? Dit doen de sterren van Friends nu.

Courtney Cox

Courtney werd eigenlijk gecast voor de rol van Rachel, maar ze wilde per se Monica spelen. En hoe! Uiteindelijk trouwt Monica in de serie met Chandler (Matthew Perry). Een koppel waar iedereen jaloers op was.

Na de serie heeft Courtney nog in verschillende films en series gespeeld, zoals ‘Cougar Town’, ‘Ace Ventura’ en ‘Scream’. En regisseert ze zo af en toe ook zelf films. Sinds deze week is haar verloving met Johnny Mcdaid voorbij. Dus momenteel is Courtney weer on the market. Verder heeft ze een dochtertje, Coco, samen met ex David Arquette.

Sterren Friends © Getty Images

Jennifer Aniston

In de serie speelde Jen Rachel. Rachel liet haar verloofde achter bij het altaar en liep toen toevallig haar oude schoolbestie Monica weer tegen het lijf. Met de Friends-kliek wil Rachel haar leven weer oppakken en dat doet ze als serveerster in Central Perk. Rachel krijgt een knipperlichtrelatie met Ross (David Schwimmer) en elk seizoen is het wel weer aan of uit tussen die twee. Andere leuke mannen die Rachel mocht daten in de serie (en soms ook in real life): Brad Pitt en Bruce Willis. Not bad…

En nu? Ja, wat doet Jen eigenlijk niet. Ze speelt nog steeds in oneindig veel films (Cake, Horrible Bosses), is sinds dit jaar happy getrouwd met Justin Theroux. En is nog steeds één van de meest gewilde en knappe vrouwen in Hollywood. Terecht.

Jennifer Aniston © Jason Merritt/Getty Image

Lisa Kudrow

Phoebe. De knotsgekke masseuse/amateurmuzikant met als nummer 1 hit ‘Smelly cat’ – en ja nummer 1 hit mogen we wel zeggen, want Phoebe Buffay mocht dit jaar zelfs optreden met Taylor Swift. Phoebe rules. Had een tweelingzus, Ursula, die nogal eens voor onrust zorgde en soms in porna acteerde… Maar verder had Pheebs een klein hartje. Zo was draagmoeder van een drieling voor haar broer Frank. Uiteindelijk trouwt Phoebe met Mike (Mr. Crap Bag).

Lisa is nu o.a. te zien in ‘The Comeback’ en ‘Bad Neighbours’. Daarnaast schrijft en produceert ze.

Sterren Friends © Getty Images

David Schwimmer

David speelde Ross Geller in de serie, een paleontoloog. Hij is de volwassen, verantwoordelijke broer van Monica. Niet de beste sociale skills, en al een paar keer getrouwd, om uiteindelijk terug te keren bij zijn ‘lobster’ Rachel.

De acteur speelt in verschillende films en was de stem van de giraf in ‘Madagascar’. Binnenkort is hij te zien in ‘American Crime Story’.

Sterren Friends © Getty Images

Matt LeBlanc

Die lieve Joey, de ‘Days of Our Lives’-soapie. Zijn passies waren eten en ladies.

Matt was te zien in ‘Charlies Angels’. In 2004/2006 kreeg hij zijn eigen ‘Friends’ spin-off ‘Joey’. Uiteindelijk was hij een tijdje spoorloos, maar toen hij zichzelf ging spelen in ‘Episodes’, kreeg hij terecht een Golden Globe. Zoals je ziet is Matts bierbuikje ook wat gegroeid. Joey still doesn’t share food…

Sterren Friends © Getty Images

Matthew Perry

Chandler Bing, énorm sarcastisch, maar dat was juist zo leuk aan zijn karakter. En herinneren jullie Janice nog? Die lach krijgen we niet meer uit ons geheugen gegrift. Blij dat Chandler met Monica geëindigd is #relationshipgoals.

Na ‘Friends’ heeft Matthew wat kleine rolletjes opgepakt, onder andere in ‘The Ron Clark Story’, ’17 Again’, ‘The Whole Nine Yards’ en ‘Sunshine’. Nu is hij te zien in ‘The Odd Couple’ (tip). Geen spat veranderd!

Sterren Friends © Getty Images

Lees ook: Zó zien de Baywatch-sterren er nu uit >>

Laatste nieuws

Zie ook