Sandra Bullock adopteert dochter

Fantastisch nieuws voor de familie Bullock! Sandra Bullock adopteert dochter Laila, een 3-jarig meisje uit Louisiana. Wa...

Lees ook

Fantastisch nieuws voor de familie Bullock! Sandra Bullock adopteert dochter Laila, een 3-jarig meisje uit Louisiana. Wat leuk! “Als ik naar Laila kijk, voel ik meteen dat dit ‘meant to be‘ is. Mijn kinderen kwamen op het exact het juiste moment bij me. Het voelt zo goed,” aldus een stralende Sandra tegen People. Sandra’s vriend, Bryan Randall, zette het stel op de gevoelige plaat voor People’s allernieuwste editie. Kijk Sandra stralen!

Sandra Bullock adopteert dochter © Instagram People

Glitters, lego en Batman

Laila, uitgesproken als Lila, maakt het gezin compleet. Ze wordt het zusje van Louis (5), die Sandra in 2010 adopteerde. De actrice begon het adoptieproces rond Laila 3 jaar geleden. En voordat het geheel rond was, had ze Laila al enige tijd als pleegkind in huis:

Mijn huis is nu een mix van veel roze, glitters, legosteentjes en Batman.

Toen Laila net in huis kwam, was ze angstig. Logisch, het is allemaal nieuw voor haar. Maar Sandra liet haar weten dat Louis en zij er voor haar zouden zijn, altijd. “Mijn gezin is divers, een beetje gek, maar erg liefdevol, een warm nest.” En wat super voor Louis dat hij nu een zusje heeft, ondanks dat Sandra 2 maanden geleden nog ontkende dat ze met een eventuele adoptie bezig was. Sandra zei toen: “Er is maar een geadopteerd kind in mijn leven en dat is Louis. Als ik een tweede zou nemen, dan zou ik dat natuurlijk van de daken schreeuwen.” En dat doet ze nu gelukkig.

Gefeliciteerd Sandra en Louis!

TIP: Lees meer over adopties in Hollywood

Bron: E!

Laatste nieuws

Zie ook