Bekijk de nieuwe Coco Chanel film van Karl

In augustus maakte Karl Lagerfeld bekend dat hij een film gaat maken over het leven van zijn voorganger. Om deze rol te...

Lees ook

In augustus maakte Karl Lagerfeld bekend dat hij een film gaat maken over het leven van zijn voorganger. Om deze rol te vertolken heeft hij Kristen Stewart gekozen, deze bekende actrice speelt Coco Chanel in de nieuwe film van Karl Lagerfeld.

Gister werd de complete film voor het eerst afgespeeld in Rome tijdens de Métiers d’Arts show. De video duurt in totaal elf minuten. Kristen (25) is te zien als jonge actrice met een intens slecht humeur (just like Coco). Aan de Amerikaanse Vogue vertelt ze alles over haar rol in de film van het mode-icoon.

Karl is heel natuurlijk en enorm attent. Zijn interesse in het filmische is overduidelijk en werken met hem was dan ook heel inspirerend. Het was leuk om hem een keer van een andere kant te zien (als regisseur dus).

Kristen Stewart voor Chanel © Olivier Saillant / Chanel

“Ik had niet echt veel gelegenheid om me voor te bereiden. We kregen ook geen scripts te zien. Vanaf de buitenkant leek het misschien net alsof hij alles ter plekke verzon, misschien deed hij dat ook wel. Op het moment zelf liet ik alles maar op me af komen. Ik heb tijdens het fotograferen misschien wel het meeste geleerd over Gabrielle Chanel. Ze is ontzettend intrigerend. Maar hoe meer je over haar leven leert, des te minder je eigenlijk van haar weet. En dat zegt heel veel.”

Laatste nieuws

Zie ook