Tyra Banks door de jaren heen

Tyra Banks door de jaren heen. Ook al kregen we laatst slecht nieuws: America's Next Top Model stopt, presentatrice Tyra...

Tyra Banks door de jaren heen. Ook al kregen we laatst slecht nieuws: America’s Next Top Model stopt, presentatrice Tyra is niet te stoppen. Vandaag is ze jarig en wordt alweer 42 – zie jij het? Congrats woman! Tyra is sinds het eerste seizoen van #ANTM te zien als presentatrice. Andere ex-topmodellen, denk aan Janice Dickinson en Twiggy, hebben daar ook een tijdje meegedraaid, maar dan als jurylid. Miss Banks deed het goed op de catwalk, maar maakte ook het witte doek furore. Naast #ANTM zagen we haar als host van ‘The Tyra Banks show’ en sinds kort weer in FABlife. Go Tyra!

Vroeger is Tyra zelfs nog een blauwe maandag actrice geweest (inderdaad, whaaat?). Ze speelde o.a. in ‘Coyote Ugly’ en ‘Life Size’. Ja ja, Tyra draait al aardig wat jaartjes mee: in latex, in wol, met een afro, met een pony, ga zo maar door. Bekijk de snapshots van Tyra Banks door de jaren heen:

Laatste nieuws