Deze zanger wordt vader

Hoera! Feestje voor Jody Bernal. Deze zanger wordt vader, dat meldt hij via een kiekje op zijn Instagram. Samen met zijn...

Lees ook

Hoera! Feestje voor Jody Bernal. Deze zanger wordt vader, dat meldt hij via een kiekje op zijn Instagram.

Samen met zijn vrouw Melissa verwacht hij zijn eerste kindje. Spannend! Aan De Stentor vertelt hij: “Melissa is nu 14 weken zwanger en het is helemaal te gek. Het gaat hartstikke goed met haar. Ze heeft nergens last van.” In januari hoor het stel of ze een jongen of meisje krijgen.

We zijn veels te nieuwsgierig! Vroeger wilde ik per se een jongetje, maar nu Melissa zwanger is, zit ik steeds vaker te denken dat een meisje ook wel leuk zou zijn. Maar dat gevoel verandert de hele tijd. Als ik dan weer een vader met een zoontje zie lopen, wil ik weer een jongetje. Als ik dan weer een vader met een meisje zie lopen, wil ik weer een dochtertje.

Over de opvoeding hebben de twee al veel gesproken. “Ik zal redelijk vrij zijn in de opvoeding, maar er moet wel goed geluisterd worden. Ik was zelf namelijk niet makkelijk, dus er moet wel streng worden opgetreden. We moeten makkelijk met elkaar kunnen praten, geen geheimen voor elkaar hebben. Ik kijk er naar uit om met elkaar aan tafel te zitten. Samen te ontbijten en ons kind dan naar school te brengen. Ik kijk uit naar de momenten rondom de keukentafel.”

Een mooi moment om dit nieuws met jullie te delen! Met @melissa_theba #redvelvetcake #happy

Een foto die is geplaatst door Jody Bernal (@jodybernal) op

Jody met zijn Melissa

Kunnen jullie hem allemaal nog meezingen?

Laatste nieuws

Zie ook