Joe Jonas laat zó merken dat hij niet blij is met Gigi & Zayn

Joe Jonas niet blij met Gigi. Zijn ex Gigi is nu alweer een paar dagen aan het daten met de 'One Direction'-zanger Zayn...

Lees ook

Joe Jonas niet blij met Gigi. Zijn ex Gigi is nu alweer een paar dagen aan het daten met de ‘One Direction’-zanger Zayn Malik. En wat doet je als ex dan? Joe verbant haar uit zijn leven, hij verwijdert haar van elk sociaal netwerk en delete haar nummer. Joe Jonas laat zó merken dat hij niet blij is met Gigi & Zayn.

Deze foto is bijvoorbeeld no more

#Unsquading is nu een ding…

Joe Jonas laat zo merken dat hij niet blij is met Gigi & Zayn © Twitter Joe Jonas

Na de beelden van afgelopen zondag, toen Gigi en Mr. Malik samen een nachtclub verlieten, kon niemand er ook meer om heen.

Alhoewel het minder dan een maand geleden is dat Gigi en Joe een item waren, is de reactie van de zanger wel erg kinderachtig. Gigi vond dat ook en reageerde op Twitter met een stroom vol statements, die ze helaas nu wel allemaal verwijderd heeft. Niet zo consequent Gi. De tweets kwamen op het volgende neer.

Het begon allemaal met:

“I’ve found the only way to hapiness is by living as though the microscope isn’t there.”

Een minuut later:

“If there was a real way to sit with each one of you and tell you my side of things, I would. But there’s not, so I won’t.”

Weer een minuutje later:

“There’s just no need to be judgemental about situations that are not your own. Let live.”

En na twintig minuten kon ze het nog niet laten rusten, dus last but not least:

“Sometimes life just happens… For whatever reason in whatever timing. And sometimes it doens’t make sense ’til it does. That’s it.”

Nou dat is duidelijk allemaal miss Hadid, en voor de rest:


GI-Joe mocht niet zo Zayn.

Laatste nieuws

Zie ook