Onverwachts nieuws van Gordon

Onverwachts nieuws van Gordon, hij stopt namelijk met zijn muzikale carrière. Volgend jaar geeft hij zijn laatste twee c...

Lees ook

Onverwachts nieuws van Gordon, hij stopt namelijk met zijn muzikale carrière. Volgend jaar geeft hij zijn laatste twee concerten in het Concertgebouw in Amsterdam, vertelde hij afgelopen zondag bij Carlo’s TV Café.

“Het is een mooie tijd geweest, een einde van een tijdperk. Ik heb zo vreselijk genoten van al het succes en ook het applaus. Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld door het publiek, maar nooit echt door de industrie. Hilversum heeft nooit een blijk van waardering laten horen aan mij in al die jaren dat ik bezig ben. Het uitbrengen van platen heeft tegenwoordig niet echt zin meer met de huidige houding tegenover Nederlandse artiesten van de radio samenstellers. Ik kan ondanks dat terugkijken op een fenomenale carrière met zoveel hoogtepunten, dat ik een tevreden mens mag zijn”, vertelt de zanger op Facebook.

De twee jubileumconcerten met de titel ‘Gordon 25 jaar, compleet en volmaakt het einde’ vinden plaats op 28 en 29 november. Hij staat achter zijn besluit, maar toch vindt hij het een pijnlijke keuze.

Met pijn in mijn hart zeg ik vaarwel aan misschien wel het allermooiste en leukste wat er was in mijn leven.

Eerder kondigde Goor al aan dat hij zou stoppen met zingen vanwege gezondheidsproblemen. Bij de Nijmeegse Vierdaagse maakte hij toen zijn comeback. Dus voor de fans is er nog hoop. En ondanks dat Gordon stopt met zijn carrière belooft hij wel aan zijn fans weer vaker het podium op te gaan.

Dit heb ik namelijk zo gemist, om mensen weer aan het lachen te maken en te raken met mijn stem. De laatste tijd kampte ik met nogal wat health issues en die zijn nu verleden tijd. M’n stem is weer optimaal.

PersberichtGordon beëindigt zangcarrière in Concertgebouw AmsterdamMet twee spetterende jubileum concerten met als…

Posted by Gordon Heuckeroth on zondag 29 november 2015

Laatste nieuws

Zie ook