Mary-Kate Olsen stiekem getrouwd

Mary-Kate Olsen stiekem getrouwd. Volgens US Weekly is Mary-Kate met zakenman Olivier Sarkozy (46) in het huwelijksbootj...

Lees ook

Mary-Kate Olsen stiekem getrouwd. Volgens US Weekly is Mary-Kate met zakenman Olivier Sarkozy (46) in het huwelijksbootje ingestapt. Congrats Newlyweds!

De twee lovebirds zouden in een bescheiden villa in Manhattan getrouwd zijn. Met slechts vijftig mensen op de gastenlijst, was het een kleine, intieme bruiloft. De 29-jarige Mary-Kate wilde dat de gasten hun telefoontjes uithielden tijdens haar grote dag (en terecht). Toch hoefden ze zich niet te vervelen, in de zaal stonden namelijk grote kommen vol met sigaretten als vermaak voor de gasten, goed bedacht (uch uch)! 

Dat de zusjes liever niet in de publiciteit staan is geen geheim. Toen Mary-Kate in maart werd gespot met een gigantische diamant om haar vinger, weigerde ze de verloving te bevestigen noch te ontkennen. En ook op een kiekje van haar jurk zullen we waarschijnlijk nog even moeten wachten.

In 2012 kregen Mary-Kate en Olivier een relatie, en in februari 2014 vroeg Olivier haar ten huwelijk. Ze wonen in een herenhuis in New York t.w.v. 5.9 miljoen euro. 

Congrats to #MaryKateOlsen! She just got married!! Read all the details on PerezHilton.com or directly at this link HERE: //goo.gl/7wrua5

Een foto die is geplaatst door Perez Hilton (@theperezhilton) op

Laatste nieuws

Zie ook