Prinses Charlotte lijkt sprekend op Kate!

Prinses Charlotte lijkt sprekend op Kate! Dat kunnen we wel constateren uit de nieuwe foto's die de hertogin van Cambrid...

Prinses Charlotte lijkt sprekend op Kate! Dat kunnen we wel constateren uit de nieuwe foto’s die de hertogin van Cambridge heeft vrijgegeven. De laatste keer dat het prinsesje te zien was, was tijdens haar doop in juli. Inmiddels is ze bijna zeven maanden, kan ze zitten en adorable lachen. Volgens haar vader is ze ‘erg ladylike’ in vergelijking met haar ‘levendige’ grote broer George. Kate nam de foto’s zelf in Anmer Hall, het landhuis in Norfolk waar het gezin van Cambridge woont. Op een charity event liet hertogin Kate zich onlangs ontvallen dat George dol is op helikopters en al druk bezig is met mogelijke kerstcadeaus “…en Charlotte wordt steeds groter en kan het goed vinden met haar luidruchtige grote broer.”

Hoe schattig is kleine Charlotte?

© HRH Duchess of Cambridge © HRH Duchess of Cambridge

William zegt: “Het is fantastisch en Charlotte is ‘a little joy of heaven’. Tegelijk is het meer verantwoordelijkheid, voor twee kleintjes zorgen, zeker met George in de buurt, want hij is een klein aapje. Maar het is fantastisch om zo’n lief gezinnetje te hebben, ik vind het geweldig. En Catherine doet het geweldig als moeder, ik ben erg trots op haar.”

George komt niets tekort

© Women's Day © Women’s Day

Hertogin Kate, zoals we haar hardnekkig blijven noemen, trekt er vaak apart op uit met George, voor een beetje quality time met haar oudste. Zo bezochten ze onlangs het Museum of Natural History, waar de jongeman meer belangstelling had voor de duiven dan voor de dino’s. Prinses Charlotte is wat kalmer: prins Charles verklapte dat ze met twee maanden al doorsliep, tot grote vreugde van haar ouders.

Laatste nieuws