Prins Harry valt van paard, looking good

Prins Harry valt van paard, looking good, daar was iedereen het over eens. De prins schoot kop voor van zijn polopony ti...

Prins Harry valt van paard, looking good, daar was iedereen het over eens. De prins schoot kop voor van zijn polopony tijdens een liefdadigheidsmatch in Kaapstad (zie hieronder). Hij had niet zijn dag, want voor het einde van de wedstrijd, die zijn Sentebale team verloor met 8-7, viel hij nogmaals van zijn paard. Wat zijn vriend Nacho Figueras, een Argentijnse topspeler, ertoe bracht net te doen alsof ook hij steeds ter aarde stortte. Het was niet de eerste keer dat Harry in het gras beet tijdens een potje polo, hierboven vloog hij door de lucht tijdens de 2010 Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic, wederom onder groot applaus vanwege utter royal grace.

Oops, I did it again!

© Twitter © Twitter

Frustratie in Barbados

Ook een liefdadigheidspotje in Bridgetown, Barbados in 2010 verliep niet naar wens, gezien de frustratie van de prins. Deze polowedstrijd werd eveneens gespeeld voor zijn Sentebale charity in Letsotho, dus sportief gezien lijkt daar geen zegen op te rusten. Al is de Vliegende Windsor natuurlijk altijd fijn om naar te kijken. Zolang hij maar heel blijft!

© Gareth Cattermole / Getty Images © Gareth Cattermole / Getty Images

Laatste nieuws