Divorce stopt!

Divorce stopt! O nee, such a shame. Na vier seizoenen stopt de succesvolle serie ermee. Divorce was een enorm kijkcijfer...

Lees ook

Divorce stopt! O nee, such a shame. Na vier seizoenen stopt de succesvolle serie ermee. Divorce was een enorm kijkcijferkanon, maar er zou een rel ontstaan zijn vanwege het ‘divagedrag‘ van één van de hoofdrolspelers, Dirk Zeelenberg. De acteur zou laks gedrag vertoont hebben: vaak te laat komen, zich niks van regeltjes aantrekken, etc. Hij zou zich eigenlijk precies gedragen als zijn karakter in de serie, David. Gevalletje: getting into character? Maar goed dit gedrag zou de successerie van Linda de Mol de kop gaan kosten. Tegen RTL Boulevard reageert Dirk:

Divagedrag? Ik weet niet eens hoe dat moet.

Dirk is zich niet bewust van de beschuldigen en blijft er nonchalant onder. “Anonieme bronnen en zo, daar kun je je moeilijk tegen verdedigen. Je bent een keertje aan de beurt hè, in entertainmentland. Tja, en voor mij is dat dus nu. Ik had het eigenlijk al veel eerder verwacht.” Verder kan hij moeilijk geloven dat zo’n succesvolle serie vanwege hem zou stoppen.

Je kunt het je in deze wereld helemaal niet permitteren om te laat te komen. En je denkt toch niet dat ik als B-acteur zo’n serie om zeep kan helpen? Als je als acteur zulk gedrag vertoont, word je meteen vervangen.

En over het stoppen van Divorce. “Ik weet nog van niks, dit hoor ik voor het eerst. Ik weet niet anders dan dat we nog doorgaan. Dan weten jullie meer dan ik. We hadden wat mij betreft nog wel even door kunnen gaan,” vertelt Dirk (46).

RTL en Talpa maakten vandaag bekend dat het vierde seizoen, dat op 3 januari begint, ook direct het laatste seizoen is.  De reden van stoppen is niet Dirk, maar de beschikbaarheid van de cast. Zo zouden Jeroen Spitzenberger en Katja Herbers allebei bijvoorbeeld geen tijd hebben voor een vijfde seizoen.

Gelukkig kunnen we vanaf 3 januari op RTL4 nog een seizoen genieten van deze heerlijke serie.

Een kijkje achter de schermen

Sophie, Tamar en Joyce proberen ook eens zo’n selfie… #Divorce

Een foto die is geplaatst door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

In slaap vallen boven n bord paëlla. Sneu to the max. 1000x dank vr t fotograferen Jeroen Spitz. #nightshootdivorce. Een foto die is geplaatst door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Yep….

Een foto die is geplaatst door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

De leukste bloopers

Laatste nieuws

Zie ook