10x de mooiste geuren

Met de feestdagen voor de deur slaat de kadostress weer toe. Wat moeten we nu weer geven? Met een lekkere geur zit je al...

Lees ook

Met de feestdagen voor de deur slaat de kadostress weer toe. Wat moeten we nu weer geven? Met een lekkere geur zit je altijd goed! Beau Monde tipt: 10x de mooiste geuren voor dames.

  • La Petite Robe Noir – Guerlain. Die ene die altijd kan. Het kleine zwarte jurkje. Vanuit die filosofie is de parfum La Petite Robe Noir van Guerlain ontstaan. Hij is zoet, zwaar en lijkt op geen enkele andere geur. Inmiddels is ‘ie er ook in pure parfum, deze is zwaarder. Verder is er een eau de toilette, deze is lichter en een eau de legère; nog iets lichter dan eau de toilette (€60,48 bij ICI Paris XL).
  • Sexy amber – Michael Kors. Zoals de naam zegt: sexy. Onderdeel van de drie standaard -altijd in de collectie-  geuren die Michael Kors vorig jaar uitbracht. Sexy Amber, Glam Jasmin en Sporty Citrus. Amber is de meest zoete, Jasmin is wat frisser en Citrus is de friste van de drie. Exclusief bij Douglas verkrijgbaar voor €52,-.
  • Valentina – Valentino. Poederig, zacht en zoet. Een heerlijke alledaagse geur van Valentino voor dames (€56,- via de Bijenkorf).
  • Florabotanica – Balenciaga. Zoals de naam al zegt: vooral een bloemige geur. Zoet, maar niet te overheersend (€84,60 via ICI Paris XL).
  • Un jardin sur le toit – Hermès. Een tuin op het dak: dat is wat de geur moet vertellen. Zoet; door de tuin en fris omdat het op een dak is. Heerlijke geur die niet te vergelijken is met een andere (€70,58 via Douglas.nl).
  • Black opium EDP – Yves Saint Laurent. De opvolger van de klassieke ‘Opium’. Hoewel veel vrouwen de klassieke een échte stinkerd vinden, is de Black Opium niet vergelijkbaar met die van vroeger. Hij is jeugdiger, zoeter en vrouwelijker (€63,- via de Bijenkorf).
  • Paradiso EDP – Roberto Cavalli. Zoet! Heel erg zoet. €53,30 via ICI Paris XL.
  • My name – Trussardi. Poederig. Zo poederig, dat ‘ie een beetje doet denk aan babypoeder (€47,50 via de Douglas).
  • Dolce – Dolce & Gabanna. Zoet. Niet kauwgumballen zoet, maar bloemetjes zoet. Heerlijk voor overdag, iets te licht voor ’s avonds. Grappig: mannen vinden deze geur heel erg lekker (€91,69 bij ICI Paris XL).
  • Narciso EDP – Narciso Rodrigues. Poederig, maar niet te zoet. Totaal iets anders dan de andere geuren van Narcio Rodrigues (€53,04 via Douglas.nl).

Shop de luchtjes direct hieronder of in onze #BeauBoutique.

[sm-product-feed id=”34861″]

Laatste nieuws

Zie ook