Best dressed: British Fashion Awards

Best dressed: British Fashion Awards. Maandag werden de British Fashion Awards weer uitgereikt. En werden de celebs weer...

Lees ook

Best dressed: British Fashion Awards. Maandag werden de British Fashion Awards weer uitgereikt. En werden de celebs weer uitgedaagd om hun mooiste outfits uit de kast te trekken. Welke is jouw favoriet? Stem!

Rita Ora

Aparte look weer van de 24-jarige zangeres. We weten niet of we dit zelf aan zouden trekken, maar Rita staat het weer verrassend goed.

Rita Ora Rita Ora © Getty Images

Alexa Chung

Het 32-jarige model is erg populair vanwege haar modieuze je ne sais quoi stijl. Ook deze keer straalde ze weer, in een jurk van Erdem.

Alexa Chung Alexa Chung © Getty Images

Lady Gaga

De 29-jarige zangeres droeg een jurk van Giuseppe Zanotti. En die was uiteraard weer erg uitdagend, crazy en sexy. Gaga in vuur en vlam!

Lady Gaga Lady Gaga © Getty Images

Salma Hayek

De 49-jarige actrice koos voor een jurk van Gucci in een kleur die prachtig staat bij haar donkere haren en ogen. Love it.

Salma Hayek Salma Hayek © Getty Images

Rosie Huntington-Whiteley

Als je zo knap bent als het 28-jarige model heb je echt niet meer nodig dan een eenvoudige jurk van Burberry. Uiteraard diep uitgesneden, dat dan weer wel.

Rosie Huntington-Whiteley Rosie Huntington-Whiteley © Getty Images

Karlie Kloss

Wauw! Het 23-jarige model ziet er prachtig uit in deze metallic jurk. Dit zou zo maar eens een winner kunnen zijn.

Best dressed: British Fashion Awards Karlie Kloss © Getty Images

[poll id=”126″]

Laatste nieuws

Zie ook