Zoontje Kim Kardashian in stuitligging

Zoontje Kim Kardashian in stuitligging. Kim is nu 36 weken zwanger van haar tweede kind, maar de zwangerschap gaat iets...

Lees ook

Zoontje Kim Kardashian in stuitligging. Kim is nu 36 weken zwanger van haar tweede kind, maar de zwangerschap gaat iets minder soepel dan bij North het geval was. De nieuwe West ligt in een stuitligging, aldus People.com.

Kanye jr. ligt dus met zijn hoofdje naar boven in plaats van naar beneden. Meestal wordt het kindje dan met een keizersnede geboren, maar Kim denkt ook na over allerlei andere oplossingen. “Ik heb ontdekt dat je wel degelijk kunt bevallen van een kind in stuitligging en ik voel me bevoorrecht dat mijn dokter Paul Crane een van de artsen is die dat doet. Natuurlijk, als het een noodgeval is en veiliger voor mijn zoon, ga ik voor die keizersnede. Maar als het niet nodig is, liever niet“, schrijft de reality ster op haar blog.

Het wordt lastig om het zoontje nu te draaien, aangezien kleine Kanye al ca. 7 pond is. Toch probeert Kim van alles om het voor elkaar te krijgen, tot op haar handen staan aan toe. “Ik lig drie keer per dag een kwartier ondersteboven. Ik draai muziek aan de juiste kant en koel mijn buik op bepaalde plekken om ervoor te zorgen dat hij zich uit zijn positie wurmt.”  Kim raakt nu wel een beetje angstig voor haar bevalling.

Het ziet er zo pijnlijk en eng uit. Deze bevalling maakt me angstig, dat geef ik eerlijk toe.

Laatste nieuws

Zie ook