Katy Perry als kerstfee voor H&M

Katy Perry als kerstfee voor H&M. In de kerstcommerical van de Zweedse modeketen speelt de zangeres een fee die verschil...

Lees ook

Katy Perry als kerstfee voor H&M. In de kerstcommerical van de Zweedse modeketen speelt de zangeres een fee die verschillende kersttypetjes tot leven brengt. Eerder gingen Doutzen Kroes, Lady Gaga en Tony Bennett haar voor. Voor de video schreef ze speciaal het liedje ‘Every Day is a Holiday’. 

De collectie is ideaal voor deze decembermaand. Feestelijke outfits: galajurken, glamorous blazers, glittertruien, rokjes met fringes, gladiatorsandalen en natuurlijk ontbreekt de opvallende oversized kersttrui niet.

Ik kan niet wachten om jullie te laten zien welke wondere wereld we hebben gecreëerd met deze magische kerstcollectie.

Katy-Perry © H&M

Ook steunt het modemerk een goed doel deze kerst. H&M ontwerpt speciale cadeaukaarten, waarvan de H&M Conscious Foundation (een organisatie gericht op educatie, schoon water en vrouwenrechten) vijf procent van het cadeaubedrag aan Unicef doneert. Unicef gebruikt het geld om het basisonderwijs in Myanmar te verbeteren, waarmee ruim 350.000 kinderen worden geholpen. Good busy H&M!

De collectie ligt vanaf nu in de winkels (ook online).

Laatste nieuws

Zie ook