Justin en Selena weer samen gespot!

Justin en Selena weer samen gespot, en hoe! De twee brachten samen de avond door in een hotelbar. En Biebs bracht haar t...

Lees ook

Justin en Selena weer samen gespot, en hoe! De twee brachten samen de avond door in een hotelbar. En Biebs bracht haar twee bijzondere serenades.

Het heerlijke liedje ‘Sorry‘, is aan Selena gericht. Dat verklaarde de zanger vorige maand bij Ellen al. Ook in het hotel zong hij dus ‘Sorry’ voor zijn Selena. En daarnaast coverde hij ‘My girl’ van ‘The Temptations’. Andere mensen in de bar maakten natuurlijk foto’s (want, waarom niet?) en zagen hoe de twee niet van elkaar af konden blijven. Volgens Latin Times zouden de twee non-stop elkaars handen vastgehouden hebben en zou Justin Selena’s voeten gemasseerd hebben.

Niet voor niets gaan 3 van de 13 songs op zijn nieuwe album Purpose over Selena. Wie weet toch nog een happy ending voor Jelena…

Van 2010 tot 2013 hadden de twee een knipperlichtrelatie. Sindsdien zijn ze allebei vaak met anderen gespot, maar recent noemde Justin Selena nog zijn ‘zijn eerste grote liefde, waar gevoelens nooit compleet voor zullen verdwijnen‘. Ook zijn ze nog vaak samen te zien. Wat denken jullie?

Justins serenades

AHHHHHHHHHHHHH????????????

Een video die is geplaatst door Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker) op

FUCKINGGGGG HAPPYYYYYYY ?????????????? Een video die is geplaatst door Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker) op

Laatste nieuws

Zie ook