Mini-Monaco’s krijgen haar

De Mini-Monaco's krijgen haar. Nou ja, een donsje dan. En ere wie ere toekomt, prinses Gabriella (hier met designer spee...

Lees ook

De Mini-Monaco’s krijgen haar. Nou ja, een donsje dan. En ere wie ere toekomt, prinses Gabriella (hier met designer speen) werkt er harder aan dan prins Jacques. We voorzien tegen kerst misschien het eerste slagje. De tweeling verscheen met prinses Charlene en prins Albert op het balkon tijdens Monaco’s Nationale Dag. Zodat het vorstendom met eigen ogen kan constateren dat de troonopvolger en zijn zus groeien als kool en nu al bestand zijn tegen kriebelig royal jagersgrijs. Charlene lijkt daarmee de trend van Victoria Beckham en Kim Kardashian te volgen, die respectievelijk Harper en North ook graag in ‘volwassen’ kleuren als grijs en zwart kleden.

LAT-relatie voor Chalbi?

Charlene channelde beeldig Downton Abbey 2.0 in bordeaux met cloche en had met het wuifmoment weer even keurig aan haar verplichtingen voldaan. Het was het eerste geplande gezamenlijke optreden met haar man sinds 5 september, afgezien van de herdenking van de aanslagen in Parijs twee dagen eerder. Albert en zij lijken overeen te zijn gekomen dat ze het best samen uit kunnen houden, als ze elkaar maar niet teveel zien. Hij doet negentig procent van zijn prinselijke verplichtingen solo. Charlene vierde de afgelopen weken met de kinderen, bodyguards, nanny’s en een kloeke huishoudelijke staf vakantie op Corsica. Nice.

 Dolverliefd te Monaco?

© Pascal Le Segretain / Getty Images © Pascal Le Segretain / Getty Images

Verder hebben ze af en toe een geregisseerd fotomomentje waarop ze contractueel liefdevol naar elkaar kijken. En eens in de zoveel tijd een exclusieve fotoreportage voor Hello! voor het broodnodige scheutje rozengeur en maneschijn. Zo komen ze vermoedelijk samen een eind, ook al maken ze privé altijd de indruk als twee collega’s die op dezelfde conferentie verzeild blijken te zijn. Gelukkig hebben ze de Mini-Monaco’s als bindende factor: niemand twijfelt eraan dat ze daar allebei zielsveel van houden. And who wouldn’t? De tweeling is adorable! Daarom nog een pic: Go Gabrielle!

© Pascal Le Segretain / Getty Images © Pascal Le Segretain / Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook