Onze Beau Boutique is online!

Onze Beau Boutique is online! Yay! Heb jij er al een kijkje genomen? Hier kun je namelijk de leukste items shoppen via o...

Lees ook

Onze Beau Boutique is online! Yay! Heb jij er al een kijkje genomen? Hier kun je namelijk de leukste items shoppen via onze eigen webshop, de Beau Boutique. Alles in de #beauboutique is geselecteerd door onze fashion en beauty editors. Dus wat je in Beau Monde ziet en leest, vind je in onze shop.

Het is heel easy. Ga naar BeauMonde.nl/shop of BeauMonde.nl/Boutique (of klik hier). En voila een walhalla aan mooie spullen. Niet alleen kleding, maar ook schoenen, accessoires, make-up en beautyproducten. Kortom een enorme variatie aan merken en er zit dus altijd iets voor je bij.

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we voor jou de #musthaves van dit seizoen geselecteerd.

I’m not a shopaholic, I’m helping the economy

Coltrui

Heerlijk, lekker warm en hartstikke stylish. We doen het op z’n Frans.

Beau Boutique Meghan Trainor © Getty Images

Chelsea Boots

We love this shoe! Met hak, plat, gesp , printje, zwart of met glans. Ze passen bij élke outfit. De klassieke variant heeft een lage hak, maar tegenwoordig zie je ze ook veel met een goede blokhak.

Houthakker blouse

Voor een lekkere baggy look. Leuk te combineren met bijvoorbeeld Chelsea boots en een coltrui eronder. Wij vinden hem het leukst in het rood.

Sweater Dress

Dit is helemaal hot. Draag er een paar oversized laarzen bij en je bent good to go!

 Beau Boutique Elisabeth von Thurn und Taxis © Getty Images

Ripped Jeans

Stoer! Tegenwoordig mag je hem ook lekker in het boyfriend of girlfriend model dragen (lager kruis). Het hoeft niet allemaal zo strak en skinny meer.

Camel Coat 

Een echte hit onder de celebs. Dit is de jas van nu. Die moet je dus snel in huis halen… Via de Beau Boutique natuurlijk.

Camel Coat Must Have Scarlett Johansson Scarlett Johansson © Black Sheep/Splash

[sm-product-feed id=”34372″]

Laatste nieuws

Zie ook