Sekstape Shakira uitgelekt

Sekstape Shakira uitgelekt. Aii, slecht nieuws voor de zangeres. Er zou een pikante video opgedoken zijn met haar 10 jaa...

Lees ook

Sekstape Shakira uitgelekt. Aii, slecht nieuws voor de zangeres. Er zou een pikante video opgedoken zijn met haar 10 jaar jongere ex.

De video zou in handen zijn gekomen van een ex-medewerker. En deze ex-medewerker schijnt een flink geldbedrag te vragen aan Shakira (38) en haar beau, Gerard Piqué, verdediger van FC Barcelona, om het beeldmateriaal voor zichzelf te houden. Als hij het geld niet snel krijgt, zet hij de beelden online, beweert de Spaanse krant El Diario Vasco. Hoeveel deze chanteur eist is niet bekend.

Shakira en Gerard Piqué hebben twee kinderen, Milan (2) en Sasha (11 maanden). Het stel is al enige tijd bij elkaar (in 2011 bevestigde de zangeres de relatie via een Tweet). Het stel zelf ontkent overigens het bestaan van de claim (en video). Maar zo gek is het niet, eerder hebben Gerards teamgenoten Karim Benzema en Mathieu Valbuena ook last gehad van afpersing wegens bestaande seksvideo’s.

Laatste nieuws

Zie ook