8 homoseksuele celebs die hetero spelen

8 homoseksuele celebs die hetero spelen. Goede acteurs kunnen iedere rol spelen, dus ook de rollen die afwijken van hun...

8 homoseksuele celebs die hetero spelen. Goede acteurs kunnen iedere rol spelen, dus ook de rollen die afwijken van hun eigen seksuele geaardheid. Deze acht homoseksuele acteurs werden bekend door hun hetero rollen.

Neil Patrick Harris

Hij speelde de rol van womanizer Barney Stinson in de serie How I Met Your Mother zo ontzettend goed dat je haast niet kunt geloven dat hij gay is. In real life is NPH gelukkig getrouwd met hottie David Burtka, en wat een leuk gezin hebben die twee!

Neil Patrick Harris Neil Patrick Harris © Getty Images

#Relationshipgoals

A long time ago in a Halloween far, far away….

Een foto die is geplaatst door Neil Patrick Harris (@nph) op

Jim Parsons

In de serie The Big Bang Theory speelt hij de rol van Neil, een bijna aseksuele man die – spoiler alert – uiteindelijk wel eindigt met een vrouw. Jim zelf is al sinds 2002 gelukkig met partner Todd Spiewak (en inmiddels verloofd… dus Jim, we kijken uit naar die wedding!)

Jim Parsons Jim Parsons © Getty Images

#Cute

Thankful! Hope everyone’s having a great one! Xxx

Een foto die is geplaatst door Jim Parsons (@therealjimparsons) op

Cynthia Nixon

In Sex and the City jaagt ze op single mannen in New York, maar in real life is Cynthia toch echt gelukkig getrouwd met activiste Christine Marinoni. Ze hebben één zoon, Max Ellington.

Cynthia Nixon Cynthia Nixon © Getty Images

Love is…

At “Rasheeda Speaking” Opening Night

Een foto die is geplaatst door Cynthia Nixon (@cnixon33) op

Matt Bomer

Sorry, in dames is Matt echt niet geïnteresseerd. Hij speelt dan wel een womanizer in de serie White Collar, in het echt is hij sinds 2011 gelukkig getrouwd met publicist Simon Halls waarmee hij drie kinderen heeft.

Matt Bomer Matt Bomer © Getty Images

#relationshipgoals

cuties xx

Een foto die is geplaatst door Matt Bomer (@mattbomer77) op

Jonathan Bennett

Yep, de high school crush in de film Mean Girls is gay en momenteel single.

8 homoseksuele celebs die hetero spelen Jonathan Bennett © Getty Images

Wentworth Miller

Wentworth, die we kennen van de serie Prison Break (yay! Prison Break komt terug in 2016!), besloot in 2013 uit de kast te komen. Gerucht gaat dat hij nu date met broadway acteur Kristoffer Cusick.

Wentworth Miller Wentworth Miller © Getty Images

Ellen Page

Ook actrice Ellen Page is lesbisch, ze kwam vorig jaar uit de kast. Terwijl ze in de film Juno een zwangere tiener speelde. Ellen date momenteel surfster en kunstenaar Samantha Thomas.

Ellen Page Ellen Page © Getty Images

Vakantieliefde

When in Rome …@ellenpage

Een foto die is geplaatst door Samantha Thomas (@redsquare7) op

Jane Lynch

Jane speelde meerdere hetero rollen in films en series, zoals Glee. In real life is ze lesbisch en strijdt ze voor gelijke rechten voor de LGBT community. Ze is in 2014 gescheiden van psycholoog Lara Embry, na een huwelijk van 3 jaar.

Jane Lynch Jane Lynch © Getty Images

Laatste nieuws