Drukke week voor prinses Ingrid

Drukke week voor prinses Ingrid van Noorwegen. Steeds vaker wordt van haar verwacht dat ze een rol speelt, of toch minim...

Lees ook

Drukke week voor prinses Ingrid van Noorwegen. Steeds vaker wordt van haar verwacht dat ze een rol speelt, of toch minimaal aanwezig is, bij officiële of belangrijke momenten. Ook als die verdrietig zijn. Zo was Ingrid (11) met haar moeder, kroonprinses Mette-Marit en haar broer prins Sverre (9) present bij een herdenkingsdienst in Oslo voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Ze was overigens niet de enige jonge royal die haar deelneming betuigde, ook prinses Alexandra van Hannover (16, hieronder in de geruite jurk) verscheen met haar moeder, prinses Caroline en haar oom en tante, prins Albert en Charlene van Monaco, bij een herdenking bij het paleis in Monte Carlo.

Alexandra hield een minuut stilte

© PLS Pool / Getty Images © PLS Pool / Getty Images

Royal kids en verplichtingen

© Ragnar Singsaas / Getty Images © Ragnar Singsaas / Getty Images

Ingrid Alexandra kwam daarnaast opdraven voor een wedstrijd tussen Noorwegen en Hongarije, compleet met volkslied en plichtplegingen. Sverre had er duidelijk meer zin in dan de prinses, die ook nog eens toetsweek had en van haar ouders moest nadenken over een nieuwe officiële fotosessie, want die is alweer twee jaar geleden voor de Noren. Afgaand op de medeparticipatie in koninklijke aangelegenheden van prinses Leonor (10) en Sofia (8) van Spanje, prinses Elisabeth (14) en prins Gabriël (12) van België en prins Christian (10) en prinses Isabella (8) van Denemarken, komt A3 er toch makkelijk vanaf, met slechts gedeeltelijke aanwezigheid op Koningsdag. Wat denk je: goed dat ze worden afgeschermd of zou met name Amalia (bijna 12) wel eens wat vaker mogen wennen aan haar leven als kroonprinses?

Laatste nieuws

Zie ook